Gezonde haren

Met deze tips kun je je haar sneller en langer laten groeien!

Veel vrouwen willen hun haar graag langer laten groeien. En hoewel er geen wondermiddeltje bestaat wat meteen je haar sneller laat groeien, kun je wel wat doen om het proces te versnellen. Een gezond lichaam draagt namelijk bij aan gezonde haren. Gezonde haren groeien uiteindelijk weer wat sneller, waardoor je dus binnen no-time lange lokken hebt!

Of je haar sneller groeit is volledig aan jou en hoe jij je lichaam en haar verzorgd. Er zijn namelijk vele factoren die ervoor zorgen dat jouw haar eerder afbreekt of beschadigd raakt. Hierdoor kan het niet groeien en blijven die lange lokken dus iet meer dan een droom. Om ervoor te zorgen dat jouw haar wel sneller groeit, zijn er een paar tips. Ten eerste moet je zorgen dat je wel voldoende gezond eet. Er zijn vele voedingsmiddelen en -supplementen die ervoor zorgen dat jouw haar gezond is en blijft. Daarnaast moet je niet te vaak douchen en zeker niet met warm water. Laat je haar gewoon opdrogen of dep het anders droog. Gebruik geen hitte of ga het hardhandig wrijven. Dit zorgt er allemaal voor dat je haar sneller afbreekt waardoor het niet zal groeien.

Vind je massages fijn? Jouw hooft in ieder geval wel! Met een hoofdmassage verbeter je de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen waardoor je haarzakjes sterker zullen groeien. Het belangrijkste van allemaal om je haar gezond te houden, is om het regelmatig te knippen. Het klinkt tegenstrijdig, maar zo verwijder je de dode punten waardoor gezond en sterker haar de kans krijgt om te groeien. Al om al zijn het een paar kleine dingen waar jij rekening mee kan houden waardoor je haar sneller zal groeien en je die lange lokken zo hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sporten met een baby in een draagzak
Next post Padel, een relatief nieuwe sport, maar hoe speel je het eigenlijk?